Ceremoniële 100% Raw Cacao Pasta Brokken - Ecuador
€ 16,95 (Incl. BTW)
Beoordeling:
Artikelnummer:
4202666
Koop 2 stuks
Betaal € 15,95 per stuk
Koop 3 stuks
Betaal € 14,95 per stuk
Koop 4 stuks
Betaal € 13,95 per stuk
Koop 5 stuks
Betaal € 12,95 per stuk
Aantal:
In de winkelwagen
Voorraadstatus
Ceremoniële 100% Raw Cacao Pasta Brokken - Ecuador - 200 Gram
€ 16,95
Ceremoniële 100% Raw Cacao Pasta Brokken - Ecuador - 1000 Gram
€ 49,95
Ceremoniële 100% Raw Cacao Pasta Brokken - Ecuador wordt vervaardigd uit de inheemse Arriba "Nacional" bonen en ondergaat een koud proces om de rauwe voedingsstoffen te behouden. Arriba "Nacional"cacao staat bekend als een van de voortreffelijkste soorten cacao en wordt beschouwd als een premium variant. Het staat bekend om zijn rijke smaak en fruitige, bloemige aroma's, allemaal verpakt in een zijdezachte textuur. Deze cacao wordt geteeld in perma-cultuursystemen, te midden van tropische fruitbomen zoals sinaasappels, avocado's en mango's. De ceremoniële cacao wordt verzorgd door kleine boeren die het vakmanschap van cacaoteelt beheersen, een diepe verbondenheid met het milieu hebben en samenwerken volgens strikte fair trade normen.
Deze cacao staat garant voor 100% zuiverheid en rauwe kwaliteit, zonder toevoegingen of verwijderingen. We voegen geen conserveringsmiddelen of andere ongewenste ingrediënten toe. De smaak is uiteraard verrukkelijk, maar de voordelen van cacao gaan verder dan alleen genot. Onze biologische rauwe cacao brokken is een effectief superfood, rijk aan voedingsstoffen en antioxidanten.
Ingrediënten
100% Ceremoniële Raw Cacao Arriba "Nacional" Pasta uit Ecuador.
Gebruik
Je kunt de cacao pasta verbrokkelen en consumeren, toevoegen aan voedsel of smelten (Cacaopasta smelt het beste au bain-marie of op een zeer lage temperatuur in een pan, om te voorkomen dat het verbrandt)
Gebruik Ceremonieel
1. Voorbereiding van de Ceremoniële Ruimte: Zorg dat de ruimte waarin de ceremonie plaatsvindt, schoon, rustig, en vrij van storende elementen is. Je kunt de ruimte ook zuiveren met rook van witte salie of palo santo.
2. Intenties Stellen: Voordat je de cacaopasta gebruikt, neem je een moment om je intenties voor de ceremonie te overdenken en te formuleren. Dit kan persoonlijke genezing, spirituele groei, of het zoeken van antwoorden op levensvragen omvatten.
3. Bereiding van de Cacaodrank:
- Begin met het zachtjes verwarmen van water of een plantaardige melk in een pan. Voeg vervolgens de cacaopasta toe. De hoeveelheid hangt af van de gewenste sterkte en de dosering per persoon.
- Roer de cacaopasta door het warme water of de plantaardige melk totdat deze volledig is opgelost. Voeg naar smaak natuurlijke zoetstoffen (zoals honing of ahornsiroop) en kruiden (zoals chili, kaneel, of vanille) toe.
Aanbevolen Dosering
De dosis voor ceremonieel gebruik varieert afhankelijk van persoonlijke tolerantie, ervaring met cacao, en de gewenste intensiteit van de ervaring. Een algemene richtlijn voor ceremoniële dosering van 100% cacaopasta is als volgt:
- Beginners: 20-25 gram
- Gemiddeld: 25-40 gram
- Ervaren: 40-50 gram
Inhoud
Raw Cacao pasta - 200 of 1000 gram
Review toevoegen: