Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

FRESHMUSHROOMS: MAKKELIJKE PADDO GROWKITS MET MOOIE OOGSTEN

FRESHMUSHROOMS: MAKKELIJKE PADDO GROWKITS MET MOOIE OOGSTEN

Fresh Mushrooms is een gerenommeerd merk dat de gemiddelde psychonaut vast zal kennen van hun 100% Mycelium Magic paddo growkits. Fresh Mushrooms heeft voor iedere tripper wel een geschikte kit. Van de Golden Teacher tot de McKennaii en growkits met shrooms van over de hele wereld. En of je nu een beginner bent op paddogebied of juist graag een extra potente soort zoekt. Wat hun growkits gemeen hebben, is dat ze heel makkelijk zijn om te gebruiken. Minimale moeite en een maximale oogst aan paddo’s, is samengevat wat je van FreshMushrooms kunt verwachten. Lees hier meer over dit merk en hun eenvoudige growkits.


Bekijk onze Fresh Mushrooms producten >>

Waarom zou je voor een kit van Fresh Mushrooms gaan?

De Fresh Mushrooms psilocybe growkits zijn eenvoudige paddo kweeksets. Ze zijn vooral zo easy aangezien ze geen water nodig hebben tot na de eerste oogst. Dit betekent dat de kweekset bij levering uit de doos kan worden gehaald en kan worden opgezet zonder water toe te voegen. Zodra je de kit in huis hebt, haal je hem uit de verpakking en plaats je hem in de meegeleverde kweekzak. Dan is het alleen nog maar een kwestie van even afwachten tot je getrakteerd wordt op een rijke oogst aan goede paddo’s.

Dit mag je verwachten van deze growkits

Alle growkits van Fresh Mushrooms hebben een inhoud van 1200cc. Na een week zul je meestal al de eerste paddootjes zien opkomen. Daarna is het belangrijk om goed in de gaten te houden wanneer het juiste moment van oogsten aanbreekt. Dit is net voordat het hoedje van de paddo openklapt. En dat is meestal al binnen drie weken vanaf het moment dat je paddo growkit in huis is. De oogst zal flink zijn: tussen de 500 tot 800 gram verse paddo's. Na de eerste oogst kun je door het toevoegen van water een nieuwe ‘flush’ uit je kweekset halen.

Welke Fresh Mushrooms kit kies je?

Tussen de Fresh Mushrooms growkits zitten verschillende soorten paddo’s. Een van de sterkste paddosoorten is de McKennaii, waar je extra van schijnt te gaan filosoferen. Geen paddosoort voor beginners, zouden we zeggen. Dat geldt ook voor de Golden Teacher, die overigens prachtig is om te zien opgroeien. Ze worden namelijk behoorlijk groot en goudkleurig. De Fresh Mushrooms Ecuador growkit is een goede keuze wanneer je paddo’s wilt kweken in een wat koelere omgeving. Deze kunnen namelijk van nature tegen lage temperaturen. Wil je een blije trip, ga dan voor de B+ paddo’s. Ook de Fresh Mushrooms Thai growkit is een aanrader voor wie op zoek is naar wat meer vrolijkheid.

Tips bij de growkits van Fresh Mushrooms

Bij het kweken van magic mushrooms zoals die van Fresh Mushrooms kun je met een aantal dingen rekening houden, wil je een optimale oogst genereren. Lees hier onze tips van voorbereiding tot trips.

Steriel werken

Wil je zeker weten dat je paddo-oogst slaagt, werk dan superschoon. Goed je handen wassen en handschoenen dragen voordat je met de kweekset aan de slag gaat, huisdieren, eten en bacteriebronnen er zo goed als kan bij uit de buurt houden. Waarom dit belangrijk is? Paddenstoelen zijn erg gevoelig voor besmetting met ongewenste onzichtbare gasten. Dit komt doordat ze op een zogenaamd substraat groeien, waar de paddo’s zich mee voeden. Dat substraat is erg gevoelig voor infecties, onder andere omdat paddenstoelen moeten groeien in een vrij warme omgeving. En uiteraard is dat substraat niet alleen voor je paddo’s een lekker maaltje. Wil je weten hoe je het beste steriel kunt werken? Lees er hier alles over: Hoe werk je steriel bij het paddo’s kweken?

De eerste oogst

Het opzetten van de growkit is supereenvoudig: verwijder het deksel van de growkit, plaats hem in de kweekzak, vouw de zak om de kit en wacht tot de paddenstoelen groeien. Voor de eerste oogst is geen water nodig. Dat maakt het vooral voor beginners nog makkelijker om die eerste paddenstoelenkweekreis te beginnen.

Na de oogst: je Fresh Mushrooms drogen en bewaren

Zoals je eerder hebt gelezen, zal een kweekset van FreshMushrooms je een forse portie paddo’s opleveren. Waarschijnlijk meer dan je in één keer op kan. Nu zijn paddenstoelen vrij bederfelijk; ze blijven, maar kort eetbaar. Dit kun je gelukkig oplossen door je mushrooms te drogen. Goed gedroogde paddenstoelen kunnen tot wel een jaar bewaard worden. Een duurzame bron van psychedelische trips en microdoses dus! Lees hier hoe je paddo’s (en truffels) droogt zodat je ze langer kunt bewaren.

Trippen of microdosen: de juiste dosis paddo’s

Je oogst is klaar en je paddo’s zijn klaar om gegeten te worden. Dan is het handig om te weten hoeveel je moet eten om het gewenste effect te verkrijgen. Wil je trippen, dan moet je goed op de dosis letten. Gebruik een weegschaaltje om je paddo’s af te wegen. Gebruik onze doserings-calculator!

In dit artikel over microdoseren met paddo’s lees je meer over het nemen van miniporties mushrooms, wat je weer heel andere effecten oplevert dan wanneer je zou trippen.