Ben je 18 jaar of ouder?

U moet minstens 18 jaar oud zijn om deze website te betreden.
Bevestig alstublieft uw leeftijd.



JA, Ik ben 18 jaar of ouder NEE, ik ben nog geen 18 jaar

 Gratis Goodies ✔️ Snelle en discrete verzending! ✔️ Gratis verzending vanaf €35,- ✔️ Support Ma-Vrij 10:00 - 16:00

Gratis verzending vanaf €35,-
Voor 16:00 besteld, Morgen geleverd

AFVALLEN: DE BESTE SUPPLEMENTEN VOOR MAKKELIJKER VETVERLIES

AFVALLEN: DE BESTE SUPPLEMENTEN VOOR MAKKELIJKER VETVERLIES

Wil je afvallen? Dan kun je daar vast een beetje hulp bij gebruiken. Want gewicht verliezen en op gewicht blijven is enorm lastig. Zeker in de huidige samenleving waar de lekkere snacks en verleidingen je om de oren vliegen. Zie je eetlust dan nog maar eens te negeren. Maar ook sporten kan soms als een brug te ver voelen, omdat je er niet de energie voor hebt. Daarom vertellen we je hier welke planten en supplementen jou kunnen helpen bij het afvallen. Er bestaan namelijk verschillende planten die je kunnen helpen met gewicht verliezen. Okee, het is vaak geen wondermiddel zoals Ozempic. Maar deze planten kunnen je helpen met het onderdrukken van de eetlust, meer energie (handig als je wilt sporten) en de verbranding van vet.

Alles in 1 afval-supplement: stackers

Stackers zijn capsules met allerlei ingrediënten die je helpen met het dempen van je trek. Daarnaast kunnen de Stackers je een flinke energieboost geven. Deze capsules bevatten namelijk niet alleen heel veel cafeïne, maar ook groene thee, yerba mate, ginseng, cola noot en meer. Is de 300 mg cafeïne die Stacker 4 bevat voor jou te veel in één portie? Breek dan de capsule open en neem gewoon een beetje. Stacker 2 bevat overigens 200 mg cafeïne en net wat andere ingrediënten. Probeer ze vooral eens uit of kijk rond bij onze andere oppeppers.

Ephedra: de verboden eetlustremmer en energiebooster

Vroeger bevatten afslank- en energiepillen het extract van de Ephedraplant. Dit plantje kan je namelijk heel veel energie geven en je eetlust remmen. De werking wordt vergeleken met amfetamine. Geen kinderspul dus. Het is om die reden verboden om nog in supplementen te verwerken. Zelf kweken mag nog wel. En dat gaat heel easy met onze Ephedrazaden. Kweek ze binnenshuis in een omgeving van zo’n 20 graden en voila, je hebt je eigen Ephedra.


Yerba mate: makkelijker afvallen met thee als supplement

Uit verschillende studies blijkt dat het plantje Yerba Mate, ook te vinden in verschillende supplementen en in thee, je kan helpen bij het afvallen. In een onderzoek dat 12 weken duurde, kregen de deelnemers een Yerba Mate-supplement of een placebo. De groep die aan de Yerba Mate werd gezet, was meer vet afgevallen en had een kleinere middelomtrek. Verder is ‘mate’ trouwens ook nog eens hartstikke gezond. Het geeft je een frisse energiekick en zit vol antioxidanten, super gezonde stofjes.

Guarana: meer energie, minder vetcellen?

Guarana is een ander veelgebruikt ingrediënt in oppeppende en afslankende supplementen. Het is van oorsprong een bessenplant die door inheemse stammen in de Amazone wordt gegeten voor hun gezondheid en in ceremonies. Het geeft je meer energie, uithoudingsvermogen en focus. En dat is natuurlijk handig als je wilt gaan sporten om af te vallen. Met een supplement als guarana houd je het simpelweg langer vol. Maar er is nog een interessant voordeel van dit supplement voor wie wil afvallen… Het lijkt namelijk gewichtstoename te kunnen tegengaan op celniveau door kort gezegd op de juiste knopjes te drukken. Ook draagt het bij aan een stabielere suikerspiegel, wat diabetes type 2 kan helpen voorkomen.



Cola noot: sneller afvallen en meer vet verbranden

Last but not least onder de uppers die helpen met afvallen is het supplement cola noot. Cola noot is het zaadje dat in een Afrikaanse boom te vinden is. De naam van het drankje ‘cola’ is hiervan afgeleid, want dit is namelijk ooit een ingrediënt in Coca Cola geweest. Cola noot bevat stimulerende stofjes zoals cafeïne en kolanine, die in lichte mate je vetverbranding ondersteunen. Het is te koop als poeder en in capsules.

Nerveus aangelegd?

Een nadeel van oppeppers zoals Ephedra en cafeïne is dat je er nerveus van kunt worden. Neem ze om dit te voorkomen, vooral na een maaltijd en niet op een compleet lege maag. Toch wat ongemakkelijk geworden? Lees hier onze tips: Nerveus na te veel koffie of uppers? Dit kan je nemen en doen!

5-HTP: supplement met afvallen als onverwacht bijeffect

Ben je niet van de oppeppende supplementen, maar wil je toch ondersteuning bij het afvallen? 5-HTP is een supplement dat werkt op je serotinineniveaus en dit kan je helpen bij vetverlies. De meeste mensen gebruiken het om hun stemming te verbeteren. Zo is het handig na een wild weekendje om de bekende dinsdag-dip tegen te gaan. Maar ook effectief bij depressieve klachten. Een ander effect dat 5-HTP heeft, is dat het helpt bij het afvallen. Dit komt doordat serotonine ook betrokken is bij je eetlust. En zo remt het je trek, waardoor je (waarschijnlijk) minder eet.

Voordat je supplementen inslaat om mee af te vallen, willen we je nog wel op het hart drukken om vetverlies te zien als een gezond, holistisch project. Neem je tijd, schakel als het nodig is een arts of diëtist in en ga voor een langetermijnaanpak. Eet gezond, beweeg genoeg en slaap goed. Zo kom je er wel!